Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Atslēgvārdi
Nedroši spēļu zālēs
Publicēts 11. novembrī, 2009.
Pirms kāda laika laikrakstos viens no visvairāk apspriestajiem jautājumiem bija saistīts ar televīzijas šoviem, kuros skatītājiem ir iespējams laimēt naudu, piem., „Zelta drudzis”. Tie tika pielīdzināti azartspēļu biznesam. Šie šovi jau savā būtībā man liekas muļķīgi, tādēļ tajos nepiedalos, taču mans hobijs ir spēļu automāti. Un apmeklējot spēļu zāles esmu saskāries ar daudz nopietnākām azartspēļu biznesa problēmām. Tādēļ nolēmu savās pārdomās dalīties arī ar jums, cerībā, ka mans viedoklis būs interesants arī citiem.

Vispirms es gribētu norādīt, ka neskatoties uz to, ka spēlēju azartspēles, neuzskatu sevi par atkarīgu cilvēku. Tas ir mans hobijs, mans vaļasprieks, kuram pievēršos tikai tad, kad man ir lieka nauda, turklāt jebkurā brīdī varu apstāties. Zinu, ka atradīsies vesela rinda cilvēku, kas mani nosodīs par šādu hobiju, taču esmu neprecējies, jauns, situēts vīrietis un šādu dzīvesveidu un vaļasprieku varu apļauties. 

Spēļu zāles apmeklēju aptuveni reizi mēnesī jau aptuveni divus gadus, tādēļ varu skaidri saskatīt tās izmaiņas, kas notikušas pēdējā pusgada laikā. Un diemžēl šīs pārmaiņas nav iepriecinošas. Iepriekš viena no iecienītākajām spēļu zālēm man ir bijusi „X” (ar nolūku neminēšu uzņēmuma nosaukumu, jo neuzskatu, ka šī iestāde ir pelnījusi papildu reklāmu), taču jau vairākas nedēļas apmeklēju tikai „Y” spēļu zāles. Un šīs izšķiršanās iemesls ir mana personiskā drošība. Diemžēl izmaksu samazināšanas labad izskatās, ka „X” savās spēļu zālēs vairs nenodrošina pastāvīgu apsardzi. Vismaz, kā esmu novērojis, tā netiek nodrošināta visu diennakti. Ņemot vērā vēl ne tik senos notikumus, kad Rīgā tika aplaupītas spēļu zāles, juvilierizstrādājumu un kažokādu veikali, uzskatu šādu soli par pārdrošu un muļķīgu. Tas nozīmē, ka jebkurš cilvēks no ielas var ienākt spēļu zālē un darīt jebko, kas ienāk prātā. Tas apdraud ne tikai pašas spēļu zāles drošību, bet arī visus tās apmeklētājus.

Es ļoti labi saprotu, ka visiem šajos laikos klājas grūti un nepieciešams meklēt veidus, kā samazināt savus izdevumus, taču neuzskatu, ka tādēļ ir jācieš uzņēmuma klientiem. Uzskatu, ka „X” zāļu īpašniekam būtu jāuzņemas pilna atbildība par savu klientu drošību. Kurš atbildēs gadījumā, ja kāda no šīm spēļu zālēm tiks aplaupīta un cilvēki ievainoti brīdī, tad tajā nav apsardzes, kas varētu situāciju atrisināt bez upuriem? Vai tiešām man nepieciešams pašam rūpēties par savu drošību spēļu zālē un katru reizi bruņoties ar virtuves nazi, vai īpaši šim nolūkam iegādāties šaujamieroci? Nē, tam ir jābūt pakalpojuma sniedzēja uzdevumam.

Ceru, ka „X” pārdomās savu darbību un risinās situāciju klientam mazāk sāpīgā veidā.


Komentāri (1)
parasti spēlēju šeit: Tieši tāpēc labāk ir uzturēties mājās un spēlēt online :)
07/10/2017 17:01
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: